Vraag en antwoord

Wie is DELTA Netwerk?

DELTA Netwerk legt het glasvezelnetwerk aan in Nederland waaronder ook in Groningen en is een onderdeel van DELTA Fiber die in hoog tempo Nederlandse huishoudens en bedrijven aansluit op een open glasvezelnetwerk. Over dit netwerk kunnen alle telecomaanbieders hun diensten kunnen leveren. Inmiddels hebben circa 1,7 miljoen adressen toegang tot snel internet via het netwerk van DELTA Fiber. Via de merken DELTA en Caiway biedt het bedrijf internet met gigabitsnelheden, interactieve tv en vaste en mobiele telefonie aan zowel consumenten als bedrijven.

Waar ligt het Rodin Netwerk?

Hieronder vallen de buitengebieden van gemeenten Het Hogeland, Westerkwartier, Groningen en Eemsdelta. Daarnaast een aantal kernen in de gemeente Het Hogeland (Winsum, Baflo en Ulrum).

Ik ben klant. Wat verandert er door de overname van DELTA Netwerk voor mij?

Niets. Klanten die nu al gebruikmaken van het glasvezelnetwerk (ook draadloze verbindingen) van Rodin, kunnen dat gewoon blijven doen.

Voor klanten die gebruik maken van draadloze verbindingen geldt hetzelfde. Voor hen verandert er niets. Zij kunnen ook gewoon gebruik blijven maken van het draadloze netwerk.

Waar kan ik een abonnement afsluiten?

Waar kan ik terecht voor vragen over diensten en storingen?

Klanten kunnen hiervoor terecht bij hun telecomprovider. Dit blijft ongewijzigd.

Kan ik al een abonnement afsluiten bij DELTA of Caiway?

Dat kan op dit moment nog niet. We willen in de toekomst het netwerk fors uitbreiden met 15 telecomproviders waaronder DELTA en Caiway. We berichten hierover zodra de plannen concreter zijn.

Waar kan ik terecht voor vragen over de aanleg?

Voor vragen verwijst DELTA Netwerk bewoners naar de klantenservice van DELTA Netwerk. www.deltanetwerk.nl/klantenservice/. U kunt ook bellen. De medewerkers staan u op werkdagen graag te woord tussen 08.00 uur en 17.00 uur op telefoonnummer 088 75 858 00.

Journalisten kunnen contact opnemen via: woordvoering@deltafiber.nl.