Winsum

Op dit moment zijn we actief in Winsum met Snel Internet Groningen. Op deze pagina houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen.

De inventarisatie (vraagbundeling) in Winsum is gestart op 15 mei en gestopt op 27 juli.

Glasvezel Ten Boer

Update

Inwoners van Winsum die zich hebben aangemeld bij Kabelnoord krijgen voor de kerstvakantie informatie over de manier van aansluiten.
Daarna volgen de schouwingen. Die zijn nu gepland in januari.

Schouwing adressen

Heeft u vorige week onze brief met flyer over de schouwingen ontvangen?
We schreven “eind oktober vinden de schouwingen in gemeente Winsum plaats.” Daarmee zijn we te optimistisch geweest. De schouwingen in uw gemeente vinden plaats in december.

Aangemeld en nu...

En nu?

Woont u in de gemeente Winsum en heeft u zich voor de zomer aangemeld voor Snel Internet Groningen? Dan ontvangt u vandaag of morgen een brief en een flyer met meer informatie over de aanstaande ‘schouwingen’*. Die schouwingen vinden plaats voorafgaand aan het realiseren van de huisaansluitingen.

*Schouwen is bepalen waar het modem in uw woning moet komen. Dat is vaak in de meterkast of in de woonkamer. De schouwer bekijkt of deze plek geschikt is. Hij bekijkt ook waar de kabel uw woning moet binnenkomen.

 

Wij doen mee sticker

Goed nieuws!

Ook in de gemeente Winsum zijn genoeg aanmeldingen binnengekomen. Dat betekent dat we na De Marne snel internet aan kunnen leggen in Winsum.

Wilt u meer informatie, belt u dan 088-011 78 20 of stuurt u een e-mail naar info@snelinternetgroningen.nl.

Status:

De vraagbundeling in Winsum is afgesloten. Er zijn voldoende aanmeldingen!

Dat betekent dat we ook aan de slag kunnen in Winsum.

Wilt u alsnog aangesloten worden? Stuur dan een e-mail naar info@snelinternetgroningen.nl of bel 088-011 78 20.

Vraagbundelingsperiode Winsum verlengd

Omdat we alle bewoners van ‘witte adressen’ in de gemeente Winsum de gelegenheid willen bieden om te reageren, loopt de vraagbundelingsperiode in Winsum langer door. Maak gebruik van de eenmalige kans, de aansluiting is nu nog gratis!

Aanmelden gaat als volgt: U doet de postcodecheck. Als uw adres ‘wit’ is dan vult u uw gegevens in op het ‘groene’ formulier. Nadat u op ‘Verzend’ klikt komt u op de pagina van Kabelnoord. Daar maakt u een keuze voor een pakket en voert u aanvullende gegevens in. Als u onderaan de pagina van Kabelnoord op ‘Bestellen’ klikt dan is uw adres aangemeld voor een aansluiting. U ontvangt een bevestiging van Kabelnoord.

Informatiemarkt in Baflo

Op donderdag 28 juni was er van 16.00 tot 20.00 uur een informatiemarkt over Snel Internet Groningen voor de gemeente Winsum in Dorpshuis ‘Agricola’ te Baflo (Heerestraat 21).
Mocht u de informatiemarkt gemist hebben dan kunt u Snel Internet Groningen ook bellen op 088-011 78 20 of een e-mail sturen naar info@snelinternetgroningen.nl.

Geslaagde informatie avond in De Blauwe Schuit

Tijdens een geslaagde informatiebijeenkomst op dinsdag 29 mei hebben we enkele tientallen bewoners geïnformeerd over de mogelijkheden van Snel Internet Groningen.

Informatiebijeenkomst Snel Internet Groningen in Winsum

Bent u bewoner van een ‘wit adres’? Heeft u de postcodecheck al gedaan?

In de informatiekrant die u vorige week heeft ontvangen staat een uitnodiging voor de informatiebijeenkomst in Cultuur Centrum De Blauwe Schuit, Warfstraat 1, van 19.30 tot 21.30 uur op dinsdag 29 mei.

Wilt u erbij zijn? Dan kunt u zich aanmelden via info@snelinternetgroningen.nl of 088-011 78 20 (keuzeoptie 4).

Vraagbundeling in Winsum is gestart

Vorige week ontvingen 448 inwoners van de gemeente Winsum een informatiekrant over Snel Internet Groningen in Winsum. Tot en met 28 juni kunnen deze inwoners laten weten of ze mee willen doen. Dat kan via de postcodecheck op deze website.

Start Campagne Winsum

Op 15 mei start de inventarisatie in Winsum. U kunt nu alvast de postcodecheck doen om te bekijken of uw adres aangesloten kan worden.

Vanaf 15 mei ontvangen de bewoners van adressen die aangesloten kunnen worden een brief van de gemeente Winsum.  Later volgt een krant met een uitnodiging voor onze informatie-avond.

Raadsinformatie avond Gemeente Winsum

Op 27 maart informeerden wij de gemeenteraad van Winsum tijdens een drukbezochte bijeenkomst.