#WijDoenMee

Maak een foto van uzelf of uw familie bij of met het Wij Doen Mee bordje en laat iedereen zien dat jullie straks snel internet krijgen. De leukste inzendingen belonen we met een luchtfoto van uw huis,  boerderij of straat. Wat de leukste inzendingen zijn? Dat bepalen onze volgers! Hoe meer likes en deelacties, hoe beter!

Wanneer kan ik meedoen?
In iedere gemeente kiezen we een winnende foto.  De adressen die zich het eerste aanmelden maken de grootste kans op een bordje. Ziet u zo’n bordje staan, aarzel dan niet!

Hoe kan ik meedoen?
Maak een leuke foto met het bordje en plaats deze op Facebook of op Twitter. Zet er #wijdoenmee bij. Attendeer op facebook @snelinternetgroningen en op twitter @SnelInternetGr even. De rest gaat vanzelf!

Mag iedereen meedoen?
Ja! Wel met deze fotowedstrijd. Maar we kunnen niet iedereen aansluiten. Als u wint dan maken we de luchtfoto van een adres naar keuze wat is aangemeld voor Snel Internet Groningen. Is uw adres aangemeld maar heeft u zelf (nog) geen bordje ontvangen? Geen nood, leen een bordje voor de foto :-).

Wat doen we verder met de foto’s?
Wij willen uiteraard dat zoveel mogelijk mensen meedoen. We delen de foto dus op de sociale media en op onze website. Mogelijk willen we de foto ook op andere plaatsen gebruiken, zoals bijvoorbeeld tijdens presentaties of in een advertentie. Als we dat doen dan informeren we u daar over en vragen we uw toestemming.

Hoe zit dat eigenlijk met die bordjes?
Wilt u meer weten over de Wij Doen Mee bordjes die her en der in Groningen staan? Kijk dan even op deze pagina.

Kansrijk