Westerkwartier

Van 29 mei 2019 tot en met 12 juli 2019 voeren we campagne in gemeente Westerkwartier.                                         Blijf op de hoogte

 

Aanmelding informatiebijeenkomsten Westerkwartier

De informatie avonden in Zuidhorn, Leek, Lutjegast en Marum waren een groot succes met een totale opkomst van bijna 500 geïnteresseerden. Daarom organiseren we extra bijeenkomsten in Oostwold, Kommerzijl, De Wilp en Kornhorn.

We vertellen u graag alles over de bijzondere regeling. Heeft u vragen dan beantwoorden we die graag. U kunt zich hieronder aanmelden voor één van de avonden.

Status vraagbundeling

Houd hieronder in de gaten hoe de vraagbundeling op voormalig gemeenteniveau er voor staat.

nog niet voldoende aanmeldingenZuidhornnog niet voldoende aanmeldingenGrootegastnog niet voldoende aanmeldingenLeeknog niet voldoende aanmeldingenMarum

Het benodigde aantal aanmeldingen is nog niet gehaald. U heeft nog tot 12 juli om u aan te melden.

Twijfelt u nog of wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 088-011 78 20 of info@snelinternetgroningen.nl. Wij helpen u graag.

 

Jaarmarkt Grijpskerk

Jaarmarkt Grijpskerk

Informatiebijeenkomsten Zuidhorn en Leek

Bekijk het videoverslag van de eerste twee informatiebijeenkomsten over Snel Internet Groningen in gemeente Westerkwartier.

Informatie avond Westerkwartier

Informatiebijeenkomst Zuidhorn

Op 11 juni hebben wij een geslaagde eerste informatiebijeenkomst georganiseerd voor de Westerkwartierders in Zalencentrum Balk te Zuidhorn. Tijdens de informatiemarkt hebben wij vernomen dat de uitnodigingsbrief voor deze bijeenkomst niet iedereen tijdig heeft bereikt. Dit gold voornamelijk voor de “witte adressen”in voormalig gemeente Zuidhorn. Dit betreuren wij zeer en in het verlengde daarvan organiseren we op een later moment nog een extra informatieavond. De overige “witte adressen” in voormalige gemeenten Grootegast en Marum zullen zaterdag a.s. worden geïnformeerd over de komende informatiebijeenkomsten. Wij kijken uit naar uw komst.

Heeft u vragen?

Tijdens onze vraagbundeling krijgen wij vaak een aantal specifieke vragen en hebben wij de meest gestelde vraagbundelingsvragen opgesomd.

Bekijk de meest gestelde vraagbundelingsvragen

Indien u geen antwoord op uw vraag kan vinden, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via 088-011 78 20 of info@snelinternetgroningen.nl. U kunt ook kijken naar de overige veelgestelde vragen.

 

 

Start vraagbundeling Westerkwartier

Indien u op een ‘wit adres’ woont (check hier of uw adres wit is), dan ontvangt u omstreeks 29 mei 2019 een ‘kaart’ waarmee u kunt aanmelden voor snel internet in gemeente Westerkwartier.

Fases van snel internet

Start vraagbundeling 29 mei

Check nu alvast uw adres en doe mee! Klik hier!