Westerkwartier

Vanaf juni 2019 zijn we begonnen met onze campagne in gemeente Westerkwartier. De vraagbundeling in de voormalige gemeente Grootegast en Zuidhorn is gehaald! Daarom starten wij boven de A7 met de werkzaamheden. U kunt zich daarom nog tot 6 december aanmelden voor een gratis Snel Internet aansluiting! Meer weten? Lees de nieuwsbrief van 6 november hier. 

Status vraagbundeling

Houd hieronder in de gaten hoe de vraagbundeling op voormalig gemeenteniveau er voor staat.

50% gehaald!

Zuidhorn

Bijna...
Marum

50% gehaald!
Grootegast

Bijna...
Leek

De voormalige gemeente Grootegast en Zuidhorn doen mee met Snel Internet Groningen! Leek en Marum zijn er bijna.

Wenst u meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 088-011 78 20 of info@snelinternetgroningen.nl. Wij helpen u graag.

 

Nieuwe bijeenkomsten Westerkwartier

Status vraagbundeling

De vraagbundeling in de voormalige gemeente Zuidhorn is gehaald!

Ondernemers Nienoord ook geïnteresseerd in Snel Internet Groningen

Voor bedrijven is snel internet van groot belang en de urgentie werd vandaag weer bevestigd door de ondernemers op landgoed Nienoord. Zij nodigden ons uit om in gesprek te gaan over de wensen en mogelijkheden.

Ook geïnteresseerd in een samenwerking? Wij komen graag bij u langs! Plan een afspraak in via 088-011 78 20 of info@snelinternetgroningen.nl.

Informatiebijeenkomst Zevenhuizen

Informatiebijeenkomst Zevenhuizen

Woensdagavond hebben wij een geslaagde informatiebijeenkomst georganiseerd bij Camping aan de Bosrand te Zevenhuizen met een opkomst van circa vijftig geïnteresseerden.

Wij willen hierbij Camping aan de Bosrand hartelijk danken voor de gastvrijheid.

Wenst u ook meer informatie of heeft u nog vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via 088-011 78 20 of info@snelinternetgroningen.nl. Wij staan u graag te woord.

Voordelen Snel Internet Groningen

Waarom zou je als ‘wit adres’ mee doen met Snel Internet Groningen? Bekijk hier een toelichting van de onderstaande voordelen.

Voordelen Snel Internet Groningen

Wilpsterzomermarkt

Wilpsterzomermarkt!

Vandaag staan wij op de Wilpsterzomermarkt van 14:00 uur tot 21:00 uur. Heeft u nog vragen over een (gratis) Snel Internet aansluiting voor “witte adressen” in gemeente Westerkwartier? Kom dan gerust langs, wij staan u graag te woord!

Keukentafel gesprek

Keukentafel gesprek aanvragen?

Overweegt u samen met uw buurtgenoten om u aan te melden voor een gratis Snel Internet aansluiting, maar hebben jullie nog vragen? Vraag dan samen met uw buurtgenoten een “keukentafel gesprek” aan. Één van onze adviseurs komt dan bij u thuis langs en zal de tijd nemen om uw vragen te beantwoorden.

Vraag een keukentafel gesprek aan via: 088-011 78 20 of info@snelinternetgroningen.nl.

 

Informatiebijeenkomsten Westerkwartier

De in totaal acht informatiebijeenkomsten in Zuidhorn, Leek, Lutjegast, Marum, Oostwold, Kommerzijl, De Wilp en Kornhorn waren een groot succes met een opkomst van een +/- 1000 geïnteresseerden. Bekijk het videoverslag en onderstaande foto’s om een indruk te krijgen van de opkomst en hoe de ‘witte adressen’ zijn geïnformeerd over de gratis Snel Internet aansluiting.

 

SIG adviseurs

Snel Internet Groningen adviseurs

De komende dagen gaan onze Snel Internet Groningen adviseurs in gemeente Westerkwartier langs de deuren bij de ‘witte adressen’ om te vertellen over de voordelen van een gratis aansluiting en Snel Internet. Als u niet thuis bent dan komt de adviseur nog een tweede keer langs. U kunt ons met vragen altijd bellen op 088-011 78 20. Zo willen we alle ‘witte adressen’ volledig op de hoogte stellen van de Regeling Snel Internet Groningen.

Tolbert jaarmarkt

Tolbert jaarmarkt

Vandaag staan wij op de Tolbert Jaarmarkt. Heeft u nog vragen over snel internet voor “witte adressen” in gem. Westerkwartier? Kom dan gerust langs, wij staan u graag te woord.

Jaarmarkt Grijpskerk

Jaarmarkt Grijpskerk

Informatiebijeenkomsten Zuidhorn en Leek

Bekijk het videoverslag van de eerste twee informatiebijeenkomsten over Snel Internet Groningen in gemeente Westerkwartier.

Informatie avond Westerkwartier

Informatiebijeenkomst Zuidhorn

Op 11 juni hebben wij een geslaagde eerste informatiebijeenkomst georganiseerd voor de Westerkwartierders in Zalencentrum Balk te Zuidhorn. Tijdens de informatiemarkt hebben wij vernomen dat de uitnodigingsbrief voor deze bijeenkomst niet iedereen tijdig heeft bereikt. Dit gold voornamelijk voor de “witte adressen”in voormalig gemeente Zuidhorn. Dit betreuren wij zeer en in het verlengde daarvan organiseren we op een later moment nog een extra informatieavond. De overige “witte adressen” in voormalige gemeenten Grootegast en Marum zullen zaterdag a.s. worden geïnformeerd over de komende informatiebijeenkomsten. Wij kijken uit naar uw komst.

Heeft u vragen?

Tijdens onze vraagbundeling krijgen wij vaak een aantal specifieke vragen en hebben wij de meest gestelde vraagbundelingsvragen opgesomd.

Bekijk de meest gestelde vraagbundelingsvragen

Indien u geen antwoord op uw vraag kan vinden, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via 088-011 78 20 of info@snelinternetgroningen.nl. U kunt ook kijken naar de overige veelgestelde vragen.

 

 

Start vraagbundeling Westerkwartier

Indien u op een ‘wit adres’ woont (check hier of uw adres wit is), dan ontvangt u omstreeks 29 mei 2019 een ‘kaart’ waarmee u kunt aanmelden voor snel internet in gemeente Westerkwartier.

Fases van snel internet

Start vraagbundeling 29 mei

Check nu alvast uw adres en doe mee! Klik hier!