Voordelen Snel Internet Groningen

Ruim 13.687 adressen in de provincie Groningen, waar de bewoners al veel te lang veel te traag internet hebben, komen binnen onze vraagbundelingstermijn per gemeente in aanmerking voor een kosteloze aansluiting op een breedband internetverbinding. Dat kan dankzij de Regeling Snel Internet Provincie Groningen. De adressen waar het om gaat zijn geïnformeerd met een brief, een krant en een uitnodiging voor één van de informatieavonden. Maar waarom zou je mee doen met Snel Internet Groningen? Hieronder staan de voordelen voor u op een rij.

Kosteloos
Als ‘wit adres’ betaalt u geen aansluitkosten. Voor de aansluiting waar u normaal duizenden euro’s voor betaalt, kost nu eenmalig helemaal niets.

Toekomstbestendig
Internetbankieren, films kijken, muziek downloaden, mailen en zorg op afstand. Eigenlijk kunnen we niet meer zonder snel internet. Nu niet en in de toekomst al helemaal niet meer. Met een snelle verbinding bent u op de toekomst voorbereid.

Afspraak is afspraak
Als de helft van de witte adressen in uw gemeente zich aanmeldt, gaan we over tot de aanleg van het snelle internet.

Economische stimulans voor de regio
Rodin is een Gronings bedrijf dat voor de aanleg van het netwerk zoveel mogelijk samenwerkt met lokale en regionale partners. Op die manier draagt Snel Internet Groningen ook nog eens bij aan de economie, werkgelegenheid en leefbaarheid in de regio.

Open netwerk
Stipte en zakelijk provider Qonnected zijn onze dienstenproviders en daar zijn we blij mee. We leggen een ‘open netwerk’ aan. Dat betekent dat ook andere providers van harte welkom zijn om hun diensten via ons netwerk te leveren. Vanaf dat moment heeft u nog meer keuze.

Betrouwbare en ervaren organisatie
Rodin heeft in meerdere Groningse gemeenten met succes de vraagbundeling en in een later stadium ook het aansluiten van de adressen gecoördineerd, geregeld en uitgevoerd. Ons team is dus helemaal operationeel en staat klaar om ook voor u aan de slag te gaan. U hoeft zich alleen maar aan te melden, wij regelen de rest.

Service
Heeft u vragen? Dan kunt u altijd met ons bellen. Wij zorgen ervoor dat u direct een medewerker aan de lijn krijgt.

Kansrijk