Slochteren

Van 31 januari 2019 tot en met 15 maart 2019 voeren we campagne in de voormalige gemeente Slochteren. De overige delen van de gemeente Midden-Groningen benaderen we in de tweede helft van 2019.

Na de totstandkoming van de regeling Snel Internet Provincie Groningen zijn er door de gemeentelijke herindeling een aantal postcodes in Harkstede en Lageland gewijzigd . Deze postcode wijzigingen zijn ook in de postcodecheck opgenomen en u kunt zich per 7 februari 2019 met uw nieuwe postcode aanmelden. Heeft u zich in het verleden met uw oude postcode aangemeld? Geen zorgen, wij zetten uw aanmelding automatisch om naar de nieuwe postcode.

Informatieavonden

We organiseren twee informatieavonden. De eerste informatieavond is op 12 februari in Tjuchem en de tweede informatieavond is op 14 februari in Scharmer. U kunt zich hiervoor niet meer aanmelden in verband met de beperkte ruimte.

Indien nodig organiseren we extra informatieavonden. Hou deze pagina in de gaten voor de eventuele data!

Status vraagbundeling

nog niet voldoende aanmeldilgen

Er zijn nog niet voldoende aanmeldingen. U heeft nog tot 15 maart om u aan te melden. 

Twijfelt u nog? Of heeft u nog vragen? Schroom dan niet en neem contact met ons op door te bellen naar 088-0117820 of een e-mail te sturen naar info@snelinternetgroningen.nl.

Start vraagbundeling in de voormalige gemeente Slochteren

Woont u op een ‘wit adres’ (lees daar hier meer over) dan ontvangt u omstreeks 6 februari 2019 een brief waarin u alles leest over de ‘vraagbundelingsperiode’ in uw gemeente.

check uw adres en doe mee

Start vraagbundeling 31 januari

Check nu alvast uw adres en doe mee! Klik hier!