Planning Westerkwartier

Op deze pagina vindt u de planning van de aanleg van het glasvezelnetwerk in de buitengebieden van Westerkwartier. De informatie op deze pagina is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld.*

Let op! Bekijk eerst goed op het kaartje in welk aanleggebied(AP) uw adres zich bevindt en kijk vervolgens in de tabellen daaronder welk tijdspad voor u van toepassing is.

AP-gebieden (inzoomen mogelijk)

 

Wanneer u op bovenstaande afbeelding klikt, dan opent er een nieuwe pagina met een grotere weergave van de planning. De plaatsnamen die hierboven worden genoemd geven aan welke plaatsen onder andere binnen het aanleggebied vallen. Staat uw plaatsnaam hier niet tussen? Kijk dan nogmaals goed op het kaartje bovenaan deze pagina om te bepalen bij welk aanleg gebied uw adres hoort.

De planning voor AP21, AP22 & AP23 is nog niet gereed. Zodra hier meer over bekend is, vindt u deze informatie op deze pagina.

* Deze planning is gebaseerd op de aanleg van onze glasvezelinfrastructuur (ook masten worden op deze glasvezelinfrastructuur aangesloten)
** Deze planning is onder voorbehoud (weersomstandigheden, vorst, doorlooptijden van instemmingen/vergunningen e.d. kunnen van invloed zijn)

Vragen naar aanleiding van de planning kunt u stellen door ons een bericht te sturen via het contactformulier.

Kansrijk