Online bijeenkomst

Een online bijeenkomst voor bewoners die nog geen snel internet hebben. Dat is natuurlijk een bijzondere keuze. Toch willen wij u in deze bijzondere tijd van voldoende en juiste informatie voorzien. Normaal gesproken organiseren wij diverse fysieke bijeenkomsten bij u in de buurt. Als gevolg van de coronarichtlijnen is het niet langer mogelijk om in grote groepen bij elkaar te komen. Daarom organiseren wij voor alle bewoners een online informatiebijeenkomst. Op deze pagina vindt u alle informatie over de bijeenkomst en hoe u ons kunt bereiken. 

 

U kunt bovenstaande opname van de online bijeenkomst op ieder gewenst moment starten.

Vragen?

Op maandag 19, dinsdag 20 en donderdag 22 oktober, zijn wij bereikbaar voor al uw vragen en kunnen wij u helpen bij uw aanmelding. U kunt ons tussen 19:00 en 21:00 bereiken via:
– Bellen: 088-0117 820
– Whatsapp: 06-255 846 95
– Mailen: info@snelinternetgroningen.nl.

Hoe kan ik de bijeenkomst het beste volgen?

Wij hebben een aantal tips voor u om er voor te zorgen dat u de bijeenkomst goed kunt volgen. Mocht het internet bij u thuis te traag zijn om de bijeenkomst te volgen, gebruik dan uw smartphone via het mobiele 4G netwerk. Dat is meestal snel genoeg om een film te bekijken. Is het mobiele netwerk in uw buurt niet toereikend? Probeer dan deze bijeenkomst te volgen bij een buur, kennis of vriend die wel goed internet heeft. Lukt het nog steeds niet? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u deze opname op een andere manier ontvangt.

Programma

De online bijeenkomst duurt ongeveer 30 minuten. Onze project directeur Robert Hoogendorp trapt af, samen met Rixt Zwerver. Zij vertellen u meer over de oorsprong van het project, wat voor techniek wij gebruiken tijdens de aanleg en waar u zich kunt aanmelden. Ook leveren de providers Kabelnoord en GreenIX hun bijdrage en komen er een aantal bewoners en ondernemers aan het woord.

 

Kansrijk