Menterwolde

De inventarisatie (vraagbundeling) in de gemeente Menterwolde is gestart op 22 september 2020. Na het sluiten van de vraagbundeling in december 2020 zijn we gestart met het ontwerpen van het netwerk. We zijn nu in overleg met de aannemer om zo snel mogelijk een planning van de bouw op deze website te kunnen publiceren.

Plaatsing PoP Noordbroek

Goed Nieuws! Afgelopen week is in Noordbroek een PoP (Point of Presence) geplaatst. Dit is een bovengronds hoofdverdeelpunt waarop honderden adressen in Noordbroek en omgeving worden verbonden met het netwerk van Snel Internet Groningen. Vanuit de PoP komt het snelle internet tot in de meterkast van omliggende bewoners. Zo kan straks heel Noordbroek hier gebruik van maken.

Update

De vraagbundeling in de voormalige gemeente Menterwolde is geslaagd. Er zijn voldoende aanmeldingen. We zijn nu bezig met het ontwerpen van het netwerk en het voorbereiden van de aanleg.

Status vraagbundeling

50% gehaald!

Er zijn voldoende aanmeldingen in de voormalige gemeente Menterwolde. Daarmee is de vraagbundeling gehaald!

Wilt u ook meedoen? Aanmelden kan nog tot en met 18 december.

Twijfelt u nog? Of heeft u nog vragen? Schroom dan niet en neem contact met ons op door te bellen naar 088-0117820 of een e-mail te sturen naar info@snelinternetgroningen.

Laatstekanskaart kerst

Nog 4 dagen!

Vandaag en morgen vallen de laatste-kans-kaarten op de mat. Geef uzelf snel internet kado voor kerst! Alleen bij aanmelding voor vrijdag 18 december, betaalt u geen aansluitkosten.

U kunt nog meedoen!

We verlengen de vraagbundeling in voormalig gemeente Menterwolde tot en met 18 december. De bewoners van steeds meer witte adressen komen erachter dat ze bij Snel Internet Groningen een aansluiting kunnen krijgen zonder aansluitkosten. Er zijn veel bewoners die graag nog wat meer informatie willen.

Het is als gevolg van de corona-maatregelen lastiger om grote groepen tegelijk te informeren over de mogelijkheden. Wij willen geen enkel wit adres uitsluiten en zoveel mogelijk duidelijkheid geven. Op www.snelinternetgroningen.nl/bijeenkomsten leest u hoe u meer te weten komt.

De Laatste Kans Dagen

Deze laatste week organiseren wij de ‘De Laatse Kans Dagen’. Iedere werkdag kunt u aansluiten bij een interactieve online bijeenkomst om 15:00 uur en 19:00 uur met één van onze medewerkers.
Iedere bijeenkomst behandelen wij drie thema’s: Glasvezel aansluitingen, draadloze aansluitingen en persoonlijke situaties.

Meld u aan via het formulier op deze pagina, u krijgt dan een e-mail met de link toegestuurd naar de online omgeving.

Laatste kanskaart Snel Internet Groningen

Laatste kans kaart!

Alle adressen die zich nog niet hebben aangemeld ontvangen vandaag of morgen de laatste kans kaart van ons! U heeft nog één week om een aansluiting aan te vragen.

Alleen wanneer 50% zich aanmeldt, gaat de aanleg van snel internet door!

TV Uitzending SIG

Wij komen op televisie!

Tijdens beide TV uitzendingen zijn wij bereikbaar voor al uw vragen. Meer informatie over hoe u ons dan kunt bereiken wordt uitgelegd tijdens de uitzending.

Meer informatie over hoe u de uitzending kunt volgen vindt u hier.

Jongste ambassadeur Deon

‘Een toekomst zonder internet? Dat is voor hem echt ondenkbaar!’

“Hij is nog maar een paar jaar oud, maar weet al precies hoe hij moet swipen en filmpjes in beeld krijgt.’ Lees het hele verhaal over onze jongste ambassadeur hier.

Keukentafel gesprek

Keukentafelgesprek

Overweegt u samen met uw buurtgenoten om u aan te melden voor een aansluiting zonder aansluitkosten, maar hebben jullie nog vragen? Vraag dan samen met uw buurtgenoten een “keukentafelgesprek” aan. Één van onze adviseurs komt dan bij u thuis langs en zal de tijd nemen om uw vragen te beantwoorden.
Nu ook in een interactieve online omgeving mogelijk!
Vraag een keukentafelgesprek aan via: 088-011 78 20 of info@snelinternetgroningen.nl.

Wegwijzer Snel Internet Groningen

Update informatiebijeenkomsten

LET OP! Oldambt, Midden-Groningen en Groningen:
De fysieke informatieavonden van volgende week zijn verplaatst naar online! Had u zich al aangemeld? Dan heeft u een e-mail van ons ontvangen waarin staat dat u automatisch bent aangemeld voor de online bijeenkomst.
Wilt u alsnog graag meedoen op maandag 19, dinsdag 20 of donderdag 22 oktober? Dat kan! Want we hoeven geen rekening te houden met een maximum capaciteit! Aanmelden kan op www.snelinternetgroningen.nl/bijeenkomsten

Online bijeenkomst

Vanavond, online informatiebijeenkomst

Vanavond organiseren wij de eerste online informatiebijeenkomst voor de vraagbundeling in de gemeente Oldambt, Groningen en Midden-Groningen. De bijeenkomst start stipt om 19:30 uur. Start de livestream al iets eerder, zodat u uw beeld en geluid even kunt testen.
Meld u aan voor de bijeenkomst op deze pagina, en dan ontvangt u om 17:00, 18:00 of 19:00 de link naar de bijeenkomst.

Informatiebijeenkomsten

Om u van alle informatie te voorzien organiseren wij meerdere informatiebijeenkomsten bij u in de buurt. U bent op iedere avond welkom, ook als u in een ander gebied woont.

  • Maandag 5 oktober, Zalencentrum Lamain, Winschoten
  • Dinsdag 6 oktober, Dorpscentrum De Broeckhof, Zuidbroek
  • Woensdag 7 oktober, Landgoed Westerlee, Westerlee
  • Maandag 19 oktober, Partycentrum Finnewold, Finsterwolde
  • Dinsdag 20 oktober, Zalencentrum Gorechthuis, Haren
  • Donderdag 22 oktober, Woldwijckcentrum, Hoogezand

Bent u niet in de gelegenheid om op één van fysieke bijeenkomsten te komen? Dan kunt u zich ook aanmelden voor onze online bijeenkomst op 1 oktober om 19:30.

Klik hier om u aan te melden voor een informatiebijeenkomst!

Startschot vraagbundeling Menterwolde!

Vandaag start de vraagbundeling in de voormalige gemeente Mentwerwolde.

Wanneer 50% van de ‘witte adressen’ in Menterwolde mee doet, gaat de aanleg door.
Alleen bij aanmelding voor 20 november kunnen wij u kosteloos aansluiten.

Check uw adres en doe mee!

Ambassadeurs voor Snel Internet Groningen

Maak aanleg snel internet mede mogelijk!

In september starten wij met de vraagbundeling in de buitengebieden van de voormalig gemeente Menterwolde (nu Midden-Groningen). Alle bewoners van de witte adressen in kunnen dan een kosteloze aansluiting aanvragen. Tijdens deze campagne kunnen wij niet zonder de inzet van bewoners, ondernemers en verenigingen. Als we de handen in één slaan kunnen we samen de buitengebieden een boost geven op het gebied van economie en leefbaarheid. Lees hier meer..