Loppersum

Van 29 oktober tot en met 7 december inventariseren we in de gemeente Loppersum op welke adressen we snel internet aan kunnen sluiten. Op deze pagina houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Wij doen mee sticker

Goed nieuws voor Loppersum

In de Gemeente Loppersum zijn voldoende aanmeldingen! Dat betekent dat we ook snel internet aan gaan leggen in Loppersum.

Wilt zich alsnog aanmelden dan kan dat nog even via deze website. Wilt u meer informatie, belt u dan 088-011 78 20 of stuurt u een e-mail naar info@snelinternetgroningen.nl.

Status

De vraagbundeling in Loppersum is in volle gang. Er komen dagelijks nieuwe aanmeldingen binnen.

50% gehaald!

Het benodigde aantal aanmeldingen is gehaald!

U kunt zich nu nog online aanmelden. Twijfelt u nog of wenst u meer informatie? Neem dan snel contact met ons op via  088-011 78 20 of info@snelinternetgroningen.nl. Wij helpen u graag.

Extra informatiebijeenkomsten op donderdag 6 december

Op donderdag 6 december organiseren we in Zalencentrum Vita Nova in Middelstum twee extra informatiebijeenkomsten. U kunt daar na een korte presentatie in gesprek gaan met medewerkers van Rodin Broadband Groningen, Kabelnoord en Breedband Noord Groningen. Heeft u nog vragen dan is dit de gelegenheid om ze te bespreken.

Indien gewenst helpen de medewerkers van Kabelnoord u bij het aanmelden.

Er zijn twee bijeenkomsten gepland: om 16.30 uur en om 19.30 uur. U kunt dus kiezen welke bijeenkomst u wilt bezoeken. We hopen u daar te ontmoeten!

Informatiebijeenkomst Loppersum

Op dinsdag 13 november organiseerden we een informatiebijeenkomst in Boerderij De Diek’n in Zeerijp. Zo’n 150 belangstellenden lieten zich informeren tijdens de presentaties en de informatiemarkt. Veel geïnteresseerden sloten nog dezelfde avond een abonnement af.

Heeft u de postcodecheck al gedaan? U kunt zich nog aanmelden voor een gratis aansluiting tot en met 7 december aanstaande!

#Wijdoenmee actie

Wie doet mee?

Vanaf dinsdag 20 oktober ziet u ze overal in de gemeente Loppersum… die bordjes met “Wij doen mee”. Woont u op een ‘wit adres’ dan maakt u kans op een luchtfoto. Kijk op deze pagina om alles te weten te komen over deze actie!

Informatieavond dinsdag 13 november

Aanstaande dinsdag 13 november is er een informatieavond in Boerderij De Diek’n. Alle ‘witte adressen’ zijn daar deze week over geïnformeerd. In de krant die u van ons ontving staat hoe u zich aan kunt melden.

Boerderij De Diek’n ligt ca. 2 kilometer buiten Zeerijp. Er zijn mensen aanwezig om u de weg te wijzen en te helpen bij het parkeren. We zorgen ook voor verlichting. Voor een routebeschrijving kunt u hier klikkken.

Volgende week ontvangt u meer informatie

In de loop van week 44 (rond 30 oktober) ontvangen de ‘witte adressen’ in Loppersum een brief van de gemeente. Een week later stuurt Snel Internet Groningen een informatiekrant. Daarin leest u alles over de mogelijkheden in uw gemeente. U kunt nu alvast de postcodecheck doen en uw adres aanmelden voor een snelle verbinding!

 

Informeren gemeenteraad

Tijdens de informatie avond op 8 oktober informeerden we de gemeenteraad van Loppersum over de plannen.