Onze providers

U kunt een aansluiting aanvragen door een abonnement af te nemen bij één van onderstaande dienstenproviders. Voor de particuliere klant zijn dit de dienstenproviders Onvi en Kabelnoord en voor de zakelijke klant is dit GreenIX. Wanneer u hieronder op een provider klikt, wordt het aanbod van de desbetreffende dienstenprovider zichtbaar.

Particulier

Onvi is een landelijke provider met veel ervaring in het leveren van internet, telefonie en televisie over glasvezel én over radioverbindingen. Ze kunnen snelheden leveren van 1000 mbps, ze zijn 7 dagen per week bereikbaar en je krijgt gratis ESPN (Fox Sports 1, 2, 3) bij een televisie pakket!

Naar Onvi 

Kabelnoord is al 40 jaar regionale serviceprovider van supersnel internet, interactieve televisie en vaste telefonie. Met meer dan 25.000 tevreden klanten zijn zij de provider van Noord Nederland.

Naar Kabelnoord 

Zakelijk

GreenIX is een full-service dienstverlener voor netwerkbeheer, kantoorautomatisering en managed hosting. GreenIX is er voor ondernemers die iets terug willen doen voor mens en natuur. Voor iedere klant die wij aansluiten op het netwerk planten we een boom, bij de eerste aansluiting en elk jaar daarna weer opnieuw.

Naar GreenIX