Providers

De onderstaande providers leveren diensten over het netwerk van Snel Internet Groningen.
Wanneer u hieronder op een provider klikt, wordt het aanbod van de desbetreffende dienstenprovider zichtbaar.


Heeft u nog geen aansluiting op het netwerk van Snel Internet Groningen?

Doe de postcodecheck om te controleren of uw adres in aanmerking komt voor een aansluiting. Laat vervolgens uw gegevens achter in het formulier. Dan kijken we graag samen met u wat de mogelijkheden en bijbehorende kosten zijn op uw adres. Pas als er een aansluiting gerealiseerd kan worden op uw adres, kunt u een abonnement afsluiten bij een van onderstaande providers.

Onvi is een landelijke provider met veel ervaring in het leveren van internet, telefonie en televisie over glasvezel én over radioverbindingen. Ze kunnen snelheden leveren van 1000 mbps, ze zijn 7 dagen per week bereikbaar en je krijgt gratis ESPN (Fox Sports 1, 2, 3) bij een televisie pakket!

Naar Onvi 

Stipte is al meer dan 25 jaar actief in Nederland als aanbieder. Stipte is het ideale pakket voor iedereen die niet kan kiezen. Stipte levert het meest complete Alles-in-1 pakket Nederland. Altijd de hoogst mogelijke snelheid, veruit het grootste standaard zenderpakket inclusief zenders als ESPN Compleet, Eurosport 1 en 2, Discovery en BBC en daarbij worden de diensten van Stipte altijd geleverd met een VIP installatie. De monteur gaat pas weg als alles het doet én je weet hoe het werkt

Naar Stipte.nl

Wanneer het om mission critical verbindingen gaat en dus om continuïteit, dan bent u bij Qonnected aan het juiste adres. Vanuit ons twin datacenter concept “Qonnected I” in Hardenberg en “Qonnected II” in Markelo bieden wij de mogelijkheid tot rackspace en/of hosting ruimte aan. Ook voor een telefooncentrale of SIP trunks bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor resellers bieden wij bestellen, volgen en monitoren.

Naar Qonnected