En mijn gemeente dan?

Snel Internet Groningen inventariseert eerst in achtereenvolgens De Marne, Winsum, Eemsmond, Bedum, Loppersum, Ten Boer, Slochteren, Appingedam en Delfzijl. Tijdens die inventarisatie (ook wel ‘vraagbundeling’) voeren we actief campagne en informeren we alle adressen die deel kunnen nemen.

Als de vraagbundeling in het bovenstaande gebied afgerond is, gaan we aan de slag in de overige gemeenten in Groningen. Zo komen we in 2019/2020 ook in Grootegast, Marum, Leek, Zuidhorn, Groningen, Haren, Hoogezand-Sappemeer, Menterwolde, Veendam, Pekela’s, Stadskanaal, Vlagtwedde, Bellingwedde en Oldambt. Ruim voordat de vraagbundeling daar start krijgen deze plaatsen ook een eigen pagina op deze website.

 

Wat kan ik doen als mijn gemeente er nog niet bij staat?

Op dit moment kunt u al wel controleren of uw adres in aanmerking komt voor een gratis aansluiting binnen de regeling Snel Internet Provincie Groningen. Doet u de postcodecheck op de homepage van onze website. Als u uw gegevens achterlaat kunnen we u straks ook per e-mail informeren als we in uw gebied van start gaan. 

Kansrijk