Delfzijl

Om de overige “witte adressen” in Delfzijl nog wat langer de kans te geven om te kunnen aanmelden voor een gratis Snel Internet aansluiting, hebben we de vraagbundeling verlengd t/m 12 juli 2019.

Blijf op de hoogte

 

Status vraagbundeling

50% gehaald!

Er zijn voldoende aanmeldingen, gemeente Delfzijl krijgt snel internet!

Wilt u ook meedoen? Aanmelden kan nog tot en met vrijdag 12 juli 2019. 

Twijfelt u nog of wenst u meer informatie? Neem dan snel contact met ons op via 088-011 78 20 of info@snelinternetgroningen.nl. Wij helpen u graag.

 

Voordelen Snel Internet Groningen!

Onlangs zijn we in de gemeente Delfzijl langs de deuren gegaan om de nog niet aangemelde ‘witte adressen’ er op te attenderen dat er nog tot uiterlijk 12 juli 2019 aangemeld kan worden voor een gratis aansluiting. Hierbij hebben we tevens de voordelen van de Regeling Snel Internet Groningen besproken.

Ons is opgevallen dat de voordelen niet voor iedereen even duidelijk zijn. Daarom hebben wij een opsomming gemaakt met de redenen waarom u juist zou moeten meedoen. Klik daarvoor op de onderstaande knop:

De voordelen van Snel Internet Groningen

Inloopavonden Woldendorp en Spijk

Spijkster Jaarmarkt

Vandaag staan wij op de Spijkster Jaarmarkt. Heeft u nog vragen over snel internet voor “witte adressen” in gem. Delfzijl? Kom dan gerust langs, wij staan u graag te woord.

Informatiebijeenkomst 15 mei

Op 15 mei organiseerden we een informatiebijeenkomst in De Bolder, Molenberg 13, te Delfzijl. Zo’n 100 belangstellenden lieten zich informeren en veel geïnteresseerden tekenden voor een gratis aansluiting.

Heeft u de postcodecheck al gedaan? U kunt zich nog aanmelden voor een gratis aansluiting tot en met 14 juni 2019!

Hoe kunt u helpen?

Voor de aanleg van snel internet binnen de gemeente Delfzijl is een minimum deelname van 50% van de bewoners op de witte adressen vereist. Als ambassadeur kunt u helpen dit te bereiken en er zo aan bijdragen dat de bewoners in het buitengebied op snel internet worden aangesloten. Wilt u zich aanmelden of meer informatie over het ambassadeurschap, lees dan hier verder.

Start vraagbundeling Delfzijl

Woont u op een ‘wit adres’ (lees daar hier meer over) dan ontvangt u omstreeks 2 mei 2019 een brief waarin u alles leest over de ‘vraagbundelingsperiode’ in uw gemeente.

check uw adres en doe mee

Start vraagbundeling 2 mei

Check nu alvast uw adres en doe mee! Klik hier!