Bordjes

Ineens ziet u ze overal… de bordjes van Snel Internet Groningen. “Wij doen mee” staat er op. Wat betekent dit? Op deze pagina leggen we het uit.

Wij doen mee

Op sommige adressen waar wij binnenkort snel internet aan mogen sluiten plaatsen wij in samenwerking met Werkplein Ability uit Uithuizen bordjes met de tekst "Wij doen mee! Snel Internet Groningen. www.snelinternetgroningen.nl". Bewoners kunnen hiermee laten zien dat ze binnenkort snel internet krijgen. Bovendien zet het misschien anderen aan om ook de stap te zetten en een abonnement aan te vragen. Inwoners die in aanmerking komen voor een aansluiting en vóór het einde van de inventarisatie aangeven mee te willen doen, kunnen wij kosteloos aansluiten.

Bordje wij doen mee

Een bordje in mijn tuin of op mijn erf?

De bordjes worden geproduceerd en gebracht door Werkplein Ability. Als u niet thuis bent tijdens de eerste bezorgronde komen de bezorgers enkele dagen later opnieuw langs. Ze plaatsen het bordje dan in uw tuin en laten een kaart achter in uw brievenbus, waarmee ze aangeven dat ze het bordje geplaatst hebben.

Na enkele weken komen de bezorgers langs om het bordje weer op te halen. Ze plaatsen het dan in een andere gemeente.

Heeft u zo’n bordje? Dan danken we u heel hartelijk voor uw deelname aan Snel Internet Groningen en uw medewerking aan de promotie!

Mocht u hier geen prijs op stellen kunt u het uiteraard ergens neerzetten waar niemand het ziet. Stuurt u in dat geval een e-mail naar communicatie@snelinternetgroningen.nl en we laten het bordje bij u ophalen.

Krijg ik ook zo'n bordje?

Niet alle deelnemers aan Snel Internet Groningen krijgen een bordje. We maken een selectie. Het kan dus zijn dat u wel meedoet, maar geen bordje krijgt. De afwezigheid van zo’n bordje zegt dus niets over uw aanmelding!

Sticker

Heeft u onze brievenbussticker ook gekregen? Plak hem op een opvallende plaats, bijvoorbeeld op uw brievenbus. Hoe meer mensen mee doen met Snel Internet Groningen, hoe beter!

Wij doen mee sticker
Kansrijk