Bedum

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen van Snel Internet Groningen in de gemeente Bedum.

De inventarisatie (vraagbundeling) in Bedum is gestart op 12 september en gestopt op 26 oktober.

Wij doen mee sticker

Goed nieuws voor Bedum!

In de Gemeente Bedum zijn voldoende aanmeldingen! Dat betekent dat we ook snel internet aan gaan leggen in Bedum.

Aanmelden kan niet meer via deze website. Wilt zich alsnog aanmelden of meer informatie, belt u dan 088-011 78 20 of stuurt u een e-mail naar info@snelinternetgroningen.nl.

Status

De vraagbundeling in Bedum is in nog volle gang. Dagelijks komen er nog nieuwe aanmeldingen bij.

50% gehaald!

Het benodigde aantal aanmeldingen is inmiddels gehaald!

Aanmelden voor een gratis aansluiting kan nog tot 26 oktober. Twijfelt u nog of wenst u meer informatie? Neem dan even contact met ons op via  088-011 78 20 of info@snelinternetgroningen.nl.

Als u op een ‘wit adres’ woont kunt u ook naar één van de informatierondes op donderdag 25 oktober komen. Om 16.30 of 19.30 uur staan wij voor u klaar en beantwoorden we al uw vragen in Hotel ’t Gemeentehuis in Bedum.

Informatiebijeenkomst Bedum

Videoverslag van de informatiebijeenkomst in Het Trefcentrum op 27 september. Heeft u de postcodecheck al gedaan? Aanmelden kan nog tot en met 26 oktober!

#Wijdoenmee actie

Win een luchtfoto!

Vanaf maandag 8 oktober ziet u ze overal in de gemeente Bedum… die bordjes met “Wij doen mee”. Woont u op een ‘wit adres’ dan maakt u kans op een luchtfoto. Kijk op deze pagina om alles te weten te komen over deze actie!

Grote belangstelling tijdens informatieavond

We merkten op 27 september hoe groot de belangstelling voor Snel Internet Groningen in Bedum is. Het Trefcentrum zat goed vol. Op deze pagina publiceren we op korte termijn de video die van deze avond is gemaakt.

Informatiebijeenkomst

Op 27 september is er een informatiebijeenkomst in het Trefcentrum. Is uw adres ‘wit’ (meer informatie over ‘witte’ en ‘grijze’ adressen kunt u hier vinden) dan kunt u zich aanmelden via info@snelinternetgroningen.nl of 088-011 78 12 (keuzeoptie 4). In de informatiekrant leest u hier meer over.

krant bedum

Verspreiding informatiekrant

Rond 19 september ontvangen alle ‘witte adressen’ een informatiekrant.

Bedum-Westerdijkshorn-Heerlykheyd

Start vraagbundeling

Rond 12 september ontvangen de bewoners van de 270 ‘witte adressen’ in de gemeente Bedum informatie over Snel Internet Groningen van hun gemeente.