Benieuwd of u in aanmerking komt voor snel internet?

Als u uw postcode en huisnummer invoert controleren wij of we uw adres mogen aansluiten.

Snel Internet Provincie Groningen:  Check uw adres en doe mee!

Heeft u deze kaart ontvangen?
kaart_ontvangen
Check uw adres voor meer informatie!

Kansrijk

Over Snel Internet Provincie Groningen

Woont u in de provincie Groningen en wilt u snel internet? Mogelijk kunnen we u dan gratis aansluiten. Op deze website kunt u controleren of uw adres in aanmerking komt voor zo’n snelle verbinding. Is dat het geval? Dan kunnen we u in samenwerking met Kabelnoord een mooi aanbod doen.

Wij willen graag zoveel mogelijk Groningers aansluiten, maar moeten ons beperken tot de zogenoemde ‘witte adressen’. Deze adressen zijn door de provincie Groningen vastgesteld na overleg met de marktpartijen. Als er geen plannen zijn om de snelheid op een adres binnen drie jaar te verhogen en de voorziening is op dit moment onvoldoende om een bepaalde snelheid te halen, dan is een adres ‘wit’. Binnen de projectperiode kunnen wij nieuwe abonnees op die adressen een gratis aansluiting aanbieden.

Om iedereen goed aan te kunnen sluiten, maken we gebruik van een combinatie van glasvezel en radioverbindingen. Welke techniek we ook gebruiken, het eindresultaat is altijd een snelle, goede en betrouwbare verbinding.

Meer informatie

Projectstatus

Snel Internet Groningen is in maart 2018 van start gegaan op het Groninger Hogeland. Gemeente De Marne was als eerste aan de beurt. Daarna volgden de gemeenten Winsum en Eemsmond voor de zomer van 2018. In september en oktober 2018 waren we actief in Bedum. In november en december 2018 in Loppersum. Overal bleek bij inventarisatie ruim voldoende belangstelling.
In december 2018 en januari 2019 inventariseren we in Ten Boer. Vervolgens gaan we aan de slag in Slochteren, Appingedam en Delfzijl. Daarna zijn de overige gemeenten in de provincie Groningen aan de beurt. Iedere inwoner op een wit adres ontvangt hierover tijdig bericht. Wilt u zelf alvast controleren of u in aanmerking komt? Doe dan de postcodecheck op deze pagina.