‘Een toekomst zonder internet? Dat is voor hem echt ondenkbaar!’

De allerjongste ‘ambassadeur’ van het Snel Internet Groningen? Dat is de kleine Déon, die tijdens een overleg van zijn vader rustig op het schermpje van de telefoon zit te kijken.

“De toekomst zit hier”, zegt Leroy Hasper. “Hij is nog maar een paar jaar oud, maar weet al precies hoe hij moet swipen en filmpjes in beeld krijgt. En dat wordt straks alleen nog maar erger. Het hele onderwijs is dan gebaseerd op internet.” Het buitengebied is flink achtergesteld. “Ik werk zelf bij een grote provider en ik weet dus wat er allemaal mogelijk is qua snelheden. Bij mij thuis houdt het met 6 mbit wel op. Dat is gewoon niet meer van deze tijd.”

“Ik ben een buitenmens, maar natuurlijk wil ik zelf ook fatsoenlijk een serie of film kunnen streamen. En dat werkt niet met een 4G verbinding als iedereen die op hetzelfde moment inschakelt.” Leroy is blij dat Snel Internet Groningen komt. “We moeten vooruit! Kijk maar naar die kleine. Een toekomst zonder snel internet? Dat is voor hem echt ondenkbaar.”

Wilt u ook klaar zijn voor de toekomst? Vraag dan een aansluiting aan door de postcodecheck te doen en een abonnement af te nemen bij één van onze providers.

Jongste ambassadeur Deon
Kansrijk