Ten Boer

Van 4 december 2018 tot en met 18 januari 2019 inventariseren we in de gemeente Ten Boer op welke adressen we snel internet aan kunnen sluiten. Op deze pagina houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Wij doen mee sticker

Goed nieuws voor Ten Boer!

In de gemeente Ten Boer zijn voldoende aanmeldingen. Dat betekent dat we ook snel internet aan gaan leggen in Ten Boer.

U kunt zich nog aanmelden via deze website. Check uw postcode en doe mee.

Heeft u nog vragen, kom dan naar de extra informatierondes in Het Buurhoes op woensdag 16 januari. Om 16.30 uur en om 19.30 uur starten we een informatieronde. We staan dan voor u klaar om vragen te beantwoorden en u desgewenst te helpen bij uw aanmelding.

Status

50% gehaald!

Het benodigde aantal aanmeldingen is gehaald!

Er komen dagelijks nieuwe aanmeldingen binnen.

Check uw adres en doe mee, klik hier!

Twijfelt u nog of wenst u meer informatie? Neem dan snel contact met ons op via 088-011 78 20 of info@snelinternetgroningen.nl. Wij helpen u graag.

Vraagbundeling in volle gang!

De vraagbundeling voor Snel Internet Groningen in Ten Boer is in volle gang. Op steeds meer adressen ziet u de bordjes met “wij doen mee” staan. Dat moet ook, want volgende week vrijdag loopt de periode af waarin de bewoners van de adressen die mee kunnen doen zich kunnen aanmelden voor een gratis aansluiting. Op 18 december organiseerde Snel Internet Groningen in het Buurhoes een goed bezochte informatiebijeenkomst.

Check uw postcode en doe mee. Heeft u nog vragen, kom dan naar de extra informatierondes op woensdag 16 januari. Om 16.30 uur en om 19.30 uur starten we een informatieronde. We staan dan voor u klaar om vragen te beantwoorden en u desgewenst te helpen bij uw aanmelding.

Ten Boer informatieavond Snel Internet Groningen

Informatiebijeenkomst Ten Boer

Bent u bewoner van een ‘wit adres’? Heeft u de postcodecheck al gedaan?

In de informatiekrant die u rond 12 december heeft ontvangen staat een uitnodiging voor de informatiebijeenkomst in Buurhoes Ontmoetingscentrum van 20.00 tot 22.00 uur op dinsdag 18 december.

Wilt u erbij zijn? Dan kunt u zich aanmelden via info@snelinternetgroningen.nl of 088-011 78 20 (keuzeoptie 4).

Snel Internet Groningen in Ten Boer Campagne

Start Vraagbundeling

Op verschillende plekken in Ten Boer ziet u ze staan… Check uw adres en doe mee!

Start vraagbundeling Ten Boer

Woont u op een ‘wit adres’ (lees daar hier meer over) dan ontvangt u omstreeks 4 december een brief waarin u alles leest over de ‘vraagbundelingsperiode’ in uw gemeente.

check uw adres en doe mee

Start vraagbundeling

Check nu alvast uw adres en doe mee! Klik hier!