Bijeenkomsten

Omdat de landelijke maatregelen omtrent COVID-19 extra zijn aangescherpt, zijn wij genoodzaakt om de grote fysieke bijeenkomsten anders te organiseren. Daarom hebben wij geregeld dat de bijeenkomsten alsnog kunnen plaatsvinden, maar dan online! Of u kunt een keukentafelgesprek aanvragen. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden.

Keukentafelgesprek

Overweegt u samen met uw buurtgenoten om u aan te melden voor een kosteloze Snel Internet aansluiting, maar hebben jullie nog vragen? Vraag dan samen met uw buurtgenoten een “keukentafelgesprek” aan. Één van onze adviseurs komt dan bij u thuis langs en zal de tijd nemen om uw vragen te beantwoorden. Dit is natuurlijk ook online mogelijk.

Vraag een keukentafel gesprek aan via: 088-011 78 20 of info@snelinternetgroningen.nl.

Televisie uitzending

Voor veel bewoners is het internet te traag om de online bijeenkomst te volgen, daarom zenden wij alle informatie ook uit op lokale televisie.

Eerdere uitzendingen
OOGTV: Zaterdag 7 november om 16:00 uur 
RegioNieuwsTV: Dinsdag 10 november 19:00 uur

Klik hier hoe u OOGTV en RegioNieuwsTV kunt ontvangen.

Online bijeenkomst

Omdat de fysieke bijeenkomsten voorlopig niet door kunnen gaan, hebben wij inmiddels al vier succesvolle online bijeenkomsten georganiseerd. Wij zitten tijdens deze online bijeenkomst voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zodra er nieuwe online bijeenkomsten zijn gepland, kunt u zich hiervoor aanmelden op deze pagina.

Kansrijk